Malaysia Directory, Just Malaysia !

search

  Forum / Message Board

Help Submit Your Site   |  Email   |  Forum  |  Home   

  Message Board / Forum
  Ruang Sembang
  kawan melancap !!!!!!

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

UBBFriend: Email This Page to Someone! next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   kawan melancap !!!!!!
justmale
unregistered
posted 14-02-2002 11:02 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
hi.
saya lelaki (biseksual) yg duduk kat KL dan hobi saya suka melancap.Mintak tolong ada sesiapa yang suka melancap atau mempunyai teknik best yg boleh dikongsi.Mungkin kita boleh melancap bersama ..my email justmale52@hotmail.com..

chungngukhoi@hotmail.com
unregistered
posted 26-04-2003 04:17 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Kita ada satu teknik yang paling tip top. Mula-mula beli 2 biji timun yang lebih besar dari zakar kita kemudian buat lubang juga lebih besar dari zakar atau kecil sedikit (ikut ukuran zakar kita sendiri) kemudian titiskan beberapa titik baby oil atau ky jelly. Tegangkan zakar kita dulu kemudian masukkan perlahan-lahan sazakar kita ke dalam lubang timun tersebut. Posisi yang disyorkan ialah kita baring sambil kedua kaki kita terangkat dan timun yang satu lagi, licinkan dengan baby oil juga kemudian masukkan kedalam lubang jubur kita kemudian keluar masukkan perlahan-lahan dan tangan yang satu lagi goyangkan timun di zakar kita lagi. (UNTUK EFEK YANG LEBIH BEST, TIMUN YANG BERLUBANG TADI, REBUSKAN DENGAN AIR PANAS LEBIH KURANG 5 MINIT ATAU YANG LEBIH LEMBUT, JANGAN SAMPAI HANCUR OKEY) CUBALAH, OK. BYE... PETUA ORANG SARAWAK NI.

jerangkungdalamalmari
unregistered
posted 05-05-2003 11:04 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
hoh!!.. bestnyer teknik ko tu... slalu buat ke? antar la gambo kat aku. aku nak tengok gak camne ko buat..

male too
unregistered
posted 08-05-2003 06:23 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
aku setuju ngan cara buat ngan tomun tuh... aku pun tahu tentang cara tuh...adik anglkat aku yang bagitau....diorang lagi terer maklumlah dok kat asrama....macam2 teknik diorang kongsi...wokeh babai. chow

jerangkungdalamalmari
unregistered
posted 13-05-2003 10:05 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
cuba la try ngan durian plak... mesti lagi best..!!

boyzone
unregistered
posted 21-05-2003 09:37 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
bagus jugak idea korang semua tapikan ada tak yang paling best gua nak yang sama macam lubang original barulah rasa puas then kalau nak puas ngancara hisap camna pulak style gua suka macam tu hiasap usap baru masuk baru PUAS!!!!!AH.......dah tegak dah!!!!bagi idea siapa yang ada tu gua dah lama tak kena gian!!!!!!!

toktenun
unregistered
posted 27-06-2003 07:28 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
wei!! tak geli taik buntut ke?? hak tui..tuh.tuh.tuh

kalau takat lancap tu takpe la.TAPIKAN..... lame-lame cepat lemah tenaga batin ooo.....
karang bini carik lain jantan , ha main la sorang-sorang.

so solution nyer p jolok yg betul-betul pintu syurga yg ketat .pstikan yg halal saja k. tok chow dulu.........

ijoi74
Member
posted 13-01-2004 07:12 AM     Click Here to See the Profile for ijoi74   Click Here to Email ijoi74     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Aku suka gak melancap...ya lah sementara belum berteman lagi ni..apa nak kata.. self abuse aaa..welcome to email me at ijoi74@yahoo.com....

quote:
Originally posted by justmale:
hi.
saya lelaki (biseksual) yg duduk kat KL dan hobi saya suka melancap.Mintak tolong ada sesiapa yang suka melancap atau mempunyai teknik best yg boleh dikongsi.Mungkin kita boleh melancap bersama ..my email justmale52@hotmail.com..

potet
Member
posted 01-02-2004 08:31 AM     Click Here to See the Profile for potet     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Buat apa nak lancap...kan di KL tu banyak betina jalang? Belanja sepinggan mee pun dah boleh ngap...ngap ajelah!

tiptop
unregistered
posted 04-02-2004 11:41 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
lancap dengan awek dalam fon pun best gak!!!! dah try?

cikadak
Member
posted 19-02-2004 10:29 PM     Click Here to See the Profile for cikadak   Click Here to Email cikadak     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
tak payah le ko buat mende tu...tak elok dari sisi agama...Lagipun tabiat tu, cuma merosakkan minda korang aje....

Mustaffa Hussein
Member
posted 29-02-2004 07:43 PM     Click Here to See the Profile for Mustaffa Hussein   Click Here to Email Mustaffa Hussein     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Ingatlah anda semua itu semua perbuatan yang terdiri daripada dilaknat tuhan

hantu
unregistered
posted 04-03-2004 11:22 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
pigilah...asalkan syok sudahlah!!

Syaila75
Member
posted 05-03-2004 04:35 PM     Click Here to See the Profile for Syaila75   Click Here to Email Syaila75     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
wuitt korang ni, kalau dah tak tahan kahwinlah cepat cepat buat apa menyiksa batin, bila dah kahwin bukan sahaja dah halal dapat pahala lagi, dalam kajian pun mengatakan orang yang selalu buat macamtuh cepat ejakulasi bila bersama isteri satu hari nanti, lepas tu pulak tenaga batin jadi lemah... so korang yang suka buat ni nanti diantara yang lemah tenaga batin...tu yang banyak case isteri or teman hidup tak puas dengan pasangan masing masing....

bear
unregistered
posted 08-03-2004 08:23 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
contact lah saya. Saya suka.

cangkul
unregistered
posted 10-03-2004 06:14 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
abis tu korang tak tubuhkan kelab ka?

apa gak nye nama yang sesuai?

pelancap? capmelan? klancap? lan chap? meh lancap? lancap.com.my?

he he he

azwan04
Member
posted 27-08-2004 05:08 AM     Click Here to See the Profile for azwan04     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
daripada buat benda tak berfaedah...jom join saya buat bisnes....Company baru 3 bulan bukak beb!

[This message has been edited by azwan04 (edited 27-08-2004).]

Hahahahaha
Member
posted 18-09-2004 06:39 AM     Click Here to See the Profile for Hahahahaha   Click Here to Email Hahahahaha     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Mampos lah...ko tu yg sebut Tuhan buat apa...bukan ko kenal pong......hidup sekali beb.....pas melancap..kita bubuh buntut pulak.....hahahahaha..enjoy beb...........mari kita sembah syaitan la............

Pelancap Hebat
unregistered
posted 03-12-2004 11:13 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Cara paling best sekali gunakan air liuh kat zakar, sambil lancap tengok gambar atau video Siti Nurhaliza, fuuh mesti sedap punye, cubalah!!

◎青春の1ページ (melancap laju2)
unregistered
posted 18-06-2005 04:32 PM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
aku pun psuka sangat melancap. mula2 bukak cerita hantu macam mak lampir ke, alam ghaib ke hapa ke, bila dah nampak gamba antu, haa melancap je la. memang best nak mampus.

tak pun pegi masuk utan malam2, pastu bila jumpa antu melancap kat depan antu tu. fuhhh... memang best.

dulu aku penah rogol ayam. rasa cool aje, tapi bontot ayam tu berpasir la. calar2 konek. ayam tu kemut kadang2 kuat betul, kadang2 tak kemut langsung!!

masa aku sekolah menengah aku penah malancap kat depan bapak aku. kene lempang dengan bapak aku tapi aku selamba je melancap sampai terpancut..

adam
unregistered
posted 26-06-2005 02:09 AM           Edit/Delete Message   Reply w/Quote
best

All times are ET (US)

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Malaysia Directory

Powered by Infopop www.infopop.com © 2000
Ultimate Bulletin Board 5.45c